Bake Rolls

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2011 | 8212 vizualizari

 

Cu siguranta nu se compara gustul, sunt mult mai sanatoase si le putem pregati exact asa cum ne dorim!

 

INGREDIENTE

  • o paine bagheta,
  • 2-3 linguri cu ulei de masline 
  • condimente (usturoi, chili, tarhon, sare)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bake Rolls:

Taiem bagheta in felii subtiri. Pisam usturoiul cu uleiul de masline si  condimentele pana obtinem o pasta omogena. Cu aceasta pasta ungem rondelele de paine. Le punem la cuptor,  intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, pana cand se coc uniform.

Sunt delicioase servite cu un pahar de bere sau la ciorbe/supe.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Condimentele folosite sunt optionale si variaza in functie de gusturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bake Rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Miha 1

07.04.2011, 10:03

Am venit si eu, cica da Bunica o bere.

Dya Daniela Andrei 1

07.04.2011, 12:16

sa fie atunci!!!!!!!

mamaieelena 1

08.04.2011, 09:47

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine cu usturoi si patrunjel